Haderslev Kommune i snyd og bedrag

Forældre ført bag lyset
Et forældrepar fra Haderslev fik sig noget af en forskrækkelse, da de som nybagte forældre kom i klørene på Haderslev kommune, her oplevede de en behandling som en ganske normal dansker ville stille sig uforstående over for. I Haderslev kommune ser man igennem fingrene med nedgørelse, magtmisbrug, snyd med dokumenter o.s.v, en behandling som i følge retsplejeloven kan straffes med fængsel. Dette vidste de nybagte forældre intet om, da de mødte op på kommunen til et møde, her fik de af vide at deres søn skulle tvangsfjernes, på baggrund af en forældrekompetenceundersøgelse som var blevet lavet af en psykolog, som tidligere havde påstået at havde lavet en test på moderen med henblik på skole skifte tilbage i 2012, men dette viste sig ikke at være en FKU test, men en personlighedstest hvor moderen blev gjort sandt at sige retarderet, og som om det ikke var nok var selv samme psykolog inde over forældreparrets FKU og her blev begge forældres evner gjort til skamme. Men hvis man følger loven må den samme psykolog, der allerede kender familien, ikke sidde på sagen og derfor er FKU´en i følge dansk lov ugyldig og ikke brugbar.


Haderslev kommune valgte så alligevel at medbringe testen til B&U som er et uafhængigt nævn ved det kommunale. Ja, det lyder jo godt, men sådan er virkeligheden desværre ikke, for i årevis har B&U været kommunens forlængede arm og stadfæstet 98 procent af alle sager som kommer fra familieafdelingen velvidne om, at der mangler beviser på de påstande socialrådgiverne kommer med. Hvis vi fjerner blikket et øjeblik og dykker ned i retsplejeloven så kan vi ud fra gennemlæsning finde adskillige overtrædelser fra det kommunale embede som er strafbare, men disse ting har borgerne ingen viden om, og det kan man sagtens forstå når systemet er så sammenspist som det er i Danmark.
Vi har sendt sagen videre til Katrine Houmark, som har 30 års erfaring på børneområdet som socialrådgiver.

Katrine Houmark
“Der er flere aspekter der går igen i sagen som fangede min opmærksomhed, bl.a lægger man en gammel FKU til bevisførelse som ikke har været gyldig, og derfor ikke kan vedlægges i sagen. En socialrådgiver må ikke indstille til B&U med mindre, at sagen er belyst nok, dette forekommer ikke i sagen da jeg ud fra faglig vurdering ikke kan finde grundlag for hverken tvangsfjernelse eller bortadaption. I mine 30 år som socialrådgiver har jeg sjældent set så meget sjusk, lovbrud m.m i en sag, og jeg har set en del gennem min tid, kompetencerne hos de pågældende socialrådgivere er ikke til at få øje på, man har på intet tidspunkt forsøgt samarbejde, med hjælp i hjemmet, man har ikke givet forældre en chance for at bevise at de kunne løfte opgaven som man som socialrådgiver har pligt til. Jeg kan yderligere læse at plejemor har beskyldt moren for at køre en legetøjsbil over brysterne på hende, uden at kunne påvise dette, her stiller jeg mig uforstående over for mine kollegaer der har brugt denne påstand, i stedet for lige at gennemgå episoden med forældrene, for hvis jeg skal se dette med faglige øjne så handler dette her om penge fra plejemorens side og intet andet, jeg har set disse episoder gentagende gange, hvor plejeforældre beskylder bio forældre for en masse modbydelige ting, kun for at de er sikret deres løn. Sådan fungere verden ikke og det er på tide mine kollegaer vågner op til virkeligheden, der er intet grundlag for at barnet beholdes i plejefamilie, da sagen flyder med fejl og mangler, så min vurdering er barnet skal hjemgives omgående.”

Katrine Houmark Forsætter…

“Det er så modbydeligt at læse, som kommunal ansat, at nogen socialrådgivere kan sidde og misbruge deres magt til at gøre et andet menneske fortræd, det er slet ikke sådan vi socialrådgivere skal arbejde, vi har et stort ansvar når det kommer til børn og deres forældre som går i spin med samarbejde som er den vigtigste faktor af alle. Vi skal sammen finde de bedste løsninger, som kan gøre at forældrene kan få deres ønskede familie med værktøjer til at komme igennem hverdagen. Barnets Lov er det værste der nogen sinde er kommet til, og jeg skal blankt indrømme jeg følger ikke barnets lov, for det fortjener forældrene ikke! De fortjener sandheden, tryghed, hvor vi sammen kan gøre en forskel. Dette som er sket i Haderslev er en stor fejl fra kommunens side, man sender ikke et skrift til forældre, hvor man beder dem om at tage afsked med deres barn, uden at sagen er afgjort ved domstolene, det er chikane gaslightning som på intet tidspunkt må finde sted. Det er langt over grænsen, hvad man kan udsætte et andet menneske for. “
“Efter gennemlæsning kan jeg så bekræfte, at intet af det som Haderslev kommune har fremlagt er sandt, man har opdigtet historier, brugt gamle dokumenter som ikke er holdbare, man har snydt sig igennem B&U og som I har været inde på, så er DUBU noget af et IT System som fjerner rettighederne fra forældrene, disse informationer glemte man at indformerer forældrene om, og derfor kan jeg med sikkerhed sige at denne sag ikke er belyst nok til at gennemføre en tvangsfjernelse eller en bortadaption. Hvis det skulle vise sig at Haderslev Kommune får held med dette, på baggrund af deres dokumenter, så synes jeg lige man skulle kigge efter forvaltningslovens §3-4-5-6 med privat interesse i sagen fra socialrådgiveren og familiekonsulenterne, for de ved udmærket godt at de ikke kan løfte bevisbyrden på disse dokumenter som fremgår af sagens kerne.” Slutter Katrine Houmark

Kilder: Haderslev Kommune – DinGeo

Facebook